DESPRE VEGA

ISTORICUL VEGA

Peste 20 de ani de experiență

VEGA by S.T.I. , Sasson Textile Industries, produce o gamă largă de șervețele de unică folosință cu vânzare liberă, precum și șervețele create conform cerințelor specifice ale clienților noștri.

Fabricăm și livrăm produse unei game largi de clienți precum, spitale, hoteluri, lanțuri de restaurante, birouri. Produsele noastre pot fi utilizate în medii industriale de fabricație și producție, precum și în gospodărie, pentru curățenia casei.

Am început ca o companie familială în Tiberias, Israel, în apropierea Mării Galileei, și astăzi, după o experiență de peste 20 de ani de activitate în acest domeniu, avem centre în Uniunea Europeană, Israel și SUA, care desfășoară în lumea întreagă activități de distribuire și punere pe piață a produselor noastre de calitate.

Faptul că oferim acest tip de produse de calitate superioară împreună cu soluții rapide, inovative concepute conform cerințelor specifice ale clienților noștri, precum și metodele noastre competitive de stabilire a prețurilor, ne face un lider inovator în plină dezvoltare în cadrul acestei industrii.

CENTRU DE VÂNZĂRI Ș LOGISTICĂ PENTRU PIEȚELE DIN ORIENTUL MIJLOCIU
VEGA MANAGEMENT LTD, ISRAEL.
Shlomo Sharon
shlomo@vegawipes.com
CENTRU DE VÂNZĂRI Ș LOGISTICĂ PENTRU PIEȚELE DIN S.U.A.

USA – VEGA WIPES LLC

ALAN BUTRICO

alan@vegawipes.com

CENTRU DE VÂNZĂRI Ș LOGISTICĂ PENTRU PIEȚELE DIN UNIUNEA EUROPEANĂ
VEGA MANAGEMENT SRL, ROMANIA
Bobby Wechsler
bobby.w@vegawipes.com

DIFERITE INDUSTRII ȘI PROCESE NECESITĂ PRODUSE DIFERITE.

PRODUSE REALIZATE LA COMANDĂ

Firma VEGA | STI este mândră de capacitatea sa de a fabrica produse în funcție de nevoile individuale ale fiecărui client, oferind o economie îmbunătățită prin reducerea risipei:

  • Ambalare specifica
  • Mărimea șervețelelor
  • Cantitatea și mărimea foilor
  • Tipul de agent de curățare
  • Marcare specifică fiecărui client
  • Amestec de diverse materiale nețesute